top of page
home

Creating
lifelong
masterpieces.

The Art Studio is een privé tattoo studio gevestigd in Geldrop, Nederland, gespecialiseerd in het creëren van unieke en exclusieve tatoeages sinds 2013. 
Onze aanpak houdt in dat het behandelen van tatoeages een proces is dat weken voorbereiding vergt. We besteden tijd en aandacht aan het ontwerpproces, zodat elke tatoeage die we maken echt uniek is.

Als privéstudio werken wij uitsluitend op afspraak om de persoonlijke ervaring te behouden. Bij The Art Studio geloven wij dat jouw tattoo meer is dan alleen een product; het is een betekenisvol en collaboratief proces.

process

Designs that impress:
all in the details 

Proces

Bij The Art Studio streven we ernaar jou een duidelijk beeld te geven van ons werkproces. Hoewel het krijgen van een tatoeage de laatste stap is, is het belangrijk om te begrijpen dat hieraan verschillende fasen voorafgaan.

Ons doel is om unieke en visueel boeiende tatoeages te creëren door verschillende elementen te integreren. Deze elementen kunnen realistische of surrealistische afbeeldingen, sculpturen, oude prenten, schilderijen van oude meesters, vrouwengezichten, lijntekeningen, architectuur, dieren, tekst, geometrische vormen en andere unieke elementen omvatten.

Deze fundamentele elementen zijn cruciaal bij het creëren van een uniek meesterwerk. Niet elk element hoeft een specifieke betekenis te hebben, omdat te veel nadruk op specifieke ideeën de creativiteit kan beperken. Daarom staat creatieve vrijheid in onze studio hoog in het vaandel.

Nadat wij uw aanvraag hebben beoordeeld, vragen wij een aanbetaling om uw afspraak vast te leggen. Deze aanbetaling is niet restitueerbaar en zorgt ervoor dat beide partijen zich aan de afgesproken afspraken houden. Door het betalen van de aanbetaling ga je automatisch akkoord met onze huisregels en voorwaarden, deze zijn te vinden op onze Voorwaarden pagina. De aanbetaling wordt verrekend op uw laatste sessie.

Zodra de aanbetaling is ontvangen, beginnen we met het ontwerpproces. In deze fase wordt een aanzienlijke hoeveelheid tijd besteed aan het vormgeven van het tattoo-ontwerp.

Op basis van het ontwerp schatten we het aantal sessies in dat nodig is om uw project te voltooien. Het aantal sessies is ook afhankelijk van factoren zoals de complexiteit van de tatoeage, uw huidtype, grootte en plaatsing. Houd er rekening mee dat het exacte aantal sessies niet kan worden gegarandeerd.

FileJPEG-7499.jpg
artists

Artiesten

Rachel van Mechelen

Fine black and grey

Rachel van Mechelen is een gerenommeerde tattoo-artiest, bekend om haar uitzonderlijke vaardigheid in fine black and grey tatoeages. Rachels werk is een bewijs van haar toewijding aan het vak, en haar tatoeages worden geroemd vanwege hun diepte, realisme en prachtige schaduwwerking.

Lois Tacke

Artistic realistic black and grey

Met Lois wordt je lichaam een canvas voor een meesterwerk dat net zo uniek is als jij. Ze is gespecialiseerd in artistic black and grey en combineert creativiteit met precisie. In haar werk vertelt elke regel een verhaal en roept elke detail emotie op.

Boekingen

Om een efficiënt proces te waarborgen, vragen wij u vriendelijk om al uw verzoeken via e-mail in te dienen. We waarderen elke ontvangen aanvraag. Zodra we uw e-mail hebben ontvangen, zullen we er alles aan doen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen. We vragen echter om uw begrip, gezien het grote aantal e-mails dat we dagelijks ontvangen. We streven ernaar om binnen een week op alle e-mails te reageren.

Rachel van Mechelen

Fine black and grey

Loïs Tacke

Artistic realistic black and grey

Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
contact

Contact

Adres

Bogardeind 203

5664EE Geldrop

Contact

Openingstijden

ma - vr

Alleen op afspraak

bottom of page