Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een afspraak?
Je kunt alle informatie over aanvragen terugvinden op de website.

Wat kost een tattoo?
In de uitnodiging voor de tekenafspraak wordt het tarief benoemd per sessie. Na het presenteren van het ontwerp maken we een inschatting van het aantal sessies dat nodig is om jouw project te realiseren. Er zijn een aantal variabelen, zoals huidtype, grootte, details en andere factoren die hier niet worden benoemd, die invloed hebben op de duur van je project. Omdat elk project en elk persoon uniek is, kunnen we het aantal sessies nooit vooraf garanderen.

Hoelang duurt een sessie?
Doorgaans duurt een sessie 4 tot 6 uur en beginnen we in de ochtend.

Op welke dagen kan ik getatoeëerd worden?
De regulieren dagen waarop de sessies gepland worden, zijn dinsdag t/m vrijdag.

Hoe lang is de wachttijd voor een tattoo?
Dat is per artiest verschillend. Op dit moment kan de wachttijd voor een afspraak met Rachel oplopen tot meer dan 2 jaar. Wanneer je niet zo lang wil wachten, kunnen de sessies gepland worden buiten de wachtlijst. Hiervoor worden vrije dagen gebruikt om je ontwerp voor te bereiden en de sessies te plannen. Hiervoor hanteren we uiteraard een hoger tarief.

Bij Lois is de wachttijd op dit moment nog wat korter, omdat zij een nieuwe agenda is gestart.

Mag ik iemand meenemen tijdens de afspraken?
We werken in de studio altijd één op één. Dat betekent dat er voor jou een hele dag wordt ingepland waarop niemand anders gepland zal staan.

Om de concentratie van de artiest te waarborgen en zo min mogelijk afleiding in de studio te hebben, is het niet toegestaan iemand mee te nemen op je afspraak. Niet tijdens de tekenafspraak en niet tijdens je sessies. The Art Studio is ruimte waarin aandachtig en serieus gewerkt wordt aan jouw project. Personen die niet getatoeëerd worden, zullen gevraagd worden buiten de studio te wachten.

Ik heb een algemene visie over mijn tattoo, maar ik heb moeite om mijn ideeën te ordenen, kunnen jullie me helpen?
Zeker, we stellen het op prijs wanneer we voldoende creatieve vrijheid krijgen om jouw idee vorm te geven. Daardoor zullen we beide tevreden zijn met het uiteindelijk ontwerp en ben je verzekerd van een unieke en exclusieve tattoo.

Hoe moet ik me voorbereiden op de sessie?
Zorg ervoor dat je vooraf voldoende hebt gegeten en je fit en uitgerust aan je sessie begint. We houden tussentijds korte pauzes om te eten en te drinken. Je mag zelf eten en drinken meenemen als je speciale dieetwensen hebt, maar in de studio zal goed voor je worden gezorgd. Je kunt tijdens de sessie gebruik maken van een smart-tv met streamingdiensten. Mocht je naar je eigen muziek willen luisteren, willen we je vragen een koptelefoon te gebruiken. Voorafgaand aan de sessie vragen we je het gebied te scheren waar je getatoeëerd wordt, om de werkplek schoon en hygiënisch te houden. Doe het voorzichtig, zodat je jezelf niet snijdt. Gebruik geen olie of bodylotion voorafgaand aan je tattoo-afspraak. Dat je geen alcohol of drugs gebruikt, vooraf en tijdens je afspraak, vinden wij niet meer dan normaal. Voor de nazorg adviseren we Bepanthen Zalf: het is handig als je dat voorafgaand aan je sessie al in huis hebt.